NJOFTIME DHE EVENTE

NJOFTIM - SGS Automotive Albania nuk është më operatori për kryerjen e shërbimit të kontrollit teknik 

Tiranë, më 01.01.2021

 

 

Ju informojmë që prej datës 01.01.2021, Kontrolli Teknik i Mjeteve Rrugore dhe Rimorkiove në Republikën e Shqipërisë, nuk kryhet më nga shoqëria SGS Automotive Albania shpk.

 

Për informacione zyrtare mbi rifillimin e këtij shërbimi nga ana e DPSHTRR, ju sugjerojmë të konsultoni faqen www.dpshtrr.gov.al .

 

SGS Automotive Albania shpk

 

 

Back to top